Hallo, Skye

Skye

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Skye op social media:
Naam:
Skye
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 7 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
10539

Skye is een jong stafford teefje dat werd afgestaan omdat haar eigenaar naar een rusthuis verhuisde.

Dit teefje leefde binnen en buiten naar keuze, en is zindelijk in huis. Verder kan ze ook goed alleen thuis blijven. Kinderen zijn haar ongekend, net als andere honden. De vorige eigenaar had een kat, maar die leefde buiten en Skye durfde achter de kat jagen wanneer ze samen in de tuin waren. Op basis van observatie in het asiel lijkt het ons aangewezen Skye niet bij andere honden te plaatsen, en ook katten of andere kleine dieren lijken ons geen match te zijn met dit teefje. Elke vorm van agressie naar mensen toe is dit hondje vreemd, maar naar andere honden durft ze wel uithalen op wandeling.

In het asiel ervaren we Skye als een lief, mensgericht hondje dat graag in het bijzijn van haar verzorgers is. Spelen is haar onbekend, maar ze gaat graag in interactie met haar begeleider. Verder gaat dit hondje graag op wandeling, en trekt ze daarbij niet aan de lijn zolang ze geen andere hond ziet. Dit teefje heeft het lastig met het leven in een asiel, en het passeren van de vele honden in de kennel is dan ook moeilijk voor haar.  

Voor Skye zoeken we een adoptant die haar een warm nest kan bieden binnen het gezin, waar geen andere dieren aanwezig zijn. Aangezien Skye zeer prikkelgevoelig is op wandeling, lijkt het ons fijn voor haar als de adoptant over een afgesloten tuin zou beschikken waar ze kan ravotten zonder stress.

 

Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure op https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/ , vul de vragenlijst in en kom vrijblijvend kennismaken!

Skye verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge