Hallo, Brutus

Brutus

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Middel
Deel Brutus op social media:
Naam:
Brutus
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
4 jaar en 8 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
10546

Brutus verbleef reeds enkele keren tijdelijk in ons asiel, maar deze keer werd hij definitief afgestaan voor adoptie doordat het baasje niet meer kan zorgen voor hem. Door zijn verzorgers wordt Brutus omschreven als een ruwe bolster, een stevige kanjer maar met een gouden hartje. Bij vreemden is hij ietwat terughoudend in het begin, maar hoe meer hij bepaalde mensen ziet, hoe meer hij openbloeit.

In het asiel verwelkomt deze vrolijke reu iedereen die zijn hokje benadert met een brede kwispel. Hij staat te popelen om mee te gaan op wandeling, maar hij is ook overgelukkig wanneer iemand zich bij hem in het hokje in zijn mandje vleit. Van die momenten maakt hij gretig gebruik om zich op het schootje van zijn verzorger te vleien, en streeltjes en knuffeltjes te stelen. Wanneer hij mee mag op wandel is hij overenthousiast, daardoor durft hij wel al eens trekken aan de leiband.

Voor Brutus zijn we op zoek naar een thuis waar hij het enige dier in huis is, en waar geen kinderen jonger dan 12 jaar aanwezig zijn.

 

Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure op https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/ , vul de vragenlijst in en kom vrijblijvend kennismaken!

Brutus verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge