Hallo, Nova - Gereserveerd

Naam:
Nova - Gereserveerd
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
1700194

NOVARas: Stafford

Geslacht: teef

Leeftijd: 06/05/2015met katten: nee

met honden: NEE

met kinderen: +12 JYoeeeeeeeehoeeeeeeeeeeeeeeew!!!!!!Ik ben Nova een echt springkonijn.

Ik ben echt een energieke juffrouw die snel overprikkeld graakt door alles wat er om me heen gebeurd.

Ik zoek een baasje die het tegenovergestelde is van mij, een rustige consuqente baas. Een baasje die me in het toom kan houden en me op tijd mijn nodige rust kan geven , want ik ga namelijk snel over mijn limiet. Maar voor de rest ben ik wel een heerlijke hond, die graag veel aandacht krijgt en genoeg kan gaan wandelen.

Ik wordt enkel als enige hond geplaatst, daar ik ander honden niet leuk vindt. Ook op wandeling heb ik soms nog moeite om me rustig te houden als we er passeren.Het liefst wil ik in een gezin komen met oudere kinderen want de allerkleinste loop ik omver en kan ik moeilijker rust vinden.

Alleen zijn was voor mij geen probleem (los), al zal dit na 1,5 jaar asiel wel terug opgebouwd moeten worden en zindelijk ben ik ook! Knuffelen knuffelen knuffelen dat wil ik alleen maar want na men hyper gedrag schuilt er ook een hele lieve hond in mij! 

Nova - Gereserveerd verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.