Hallo, Vanity

Vanity

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Vanity op social media:
Naam:
Vanity
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 2 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
20220062

Beste kandidaat adoptant, als u interesse heeft lees dan aub eerst de info door en stuur dan uw gemotiveerde kandidatuur via het adoptieformulier in. Adopties kunnen enkel in België.Afstand wegens ernstig angstgedrag.

Vanity is angstig, dit is niet aangeleerd door slechte behandeling maar genetisch. Er zal veel met Vanity geoefend moeten worden op een erg positieve manier zonder de minste dwang. Er moet ook rekening gehouden worden dat ze altijd schrik kan blijven houden van en in het onbekende en het nodig kan zijn om op haar tempo met haar om te gaan voor de rest van haar leven. Zo zullen bepaalde activiteiten misschien niet mogelijk zijn omdat die haar teveel stress zouden geven. Vanity stelt zich erg angstig op naar vreemden, er zal bij een positieve kandidatuur rekening moeten gehouden worden dat er eerst een paar keer langsgekomen wordt zodat ze bij adoptie niet onbekend is met haar baasje.

Naar mensen die ze kent is ze enthousiast en aanhankelijk, in haar eigen vertrouwde omgeving funtioneert ze goed, wel duikt er terug paniek op als daar iets in verandert. Ervaring met positieve training vereist.

 

Vanity verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenasiel Knokke-Heist