Hallo, Thor

Thor

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Nee
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Groot
Deel Thor op social media:
Naam:
Thor
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
8 jaar en 4 maand
Ras:
Duitse Staande Hond
Referentie:
20220062

Kan met andere honden: In overleg

Kan met katten: Nee

Kan op een appartement: Nee

Kan met kleine kinderen: Nee

Kan met grote kinderen: Ja

Thor werd uit een donkere stal gehaald, helemaal achterin de tuin. Het was al even geleden dat Thor uit de stal was geweest: er werd niet gewandeld met Thor en ook in huis komen was geen optie. Sterker nog: op het moment dat Thor in beslag werd genomen, gaf de eigenaar al aan ‘Thor niet meer te willen’. Thor was in de ogen van zijn vorige eigenaar niet meer dan een object, waar hij in het asiel eindelijk weer ‘hond’ mocht zijn. Hij mocht zijn pootjes strekken, rondlopen in de speelweide en hij kreeg weer eens fysiek contact.

Deze man is geboren in mei 2015 en zou graag de rest van zijn leven willen doorbrengen op een plaats waar hij wél graag gezien wordt, waar hij voldoende eten krijgt en waar hij goed verzorgd wordt.

Door al die jaren in duisternis te leven, waren heel veel dingen eng voor Thor. Hij heeft in het asiel veel geleerd: knuffels krijgen is heel leuk, wandelen is heel fijn en mensen dienen niet om je ergens in op te sluiten, maar om samen iets met je te doen!

Waar Thor in het begin heel veel moeite had met alle prikkels in het asiel, zien we nu vreugde wanneer hij bekenden ziet. Hij begint te piepen en schudt met zijn hele achterwerk van enthousiasme!

Een zindelijkheidstraining is voor Thor gewenst, evenals een huis met een tuin. Thor alleen in de tuin laten is niet gewenst: hij kan op die momenten springen om over de omheining te geraken.

Deze vriendelijke man moet nog veel leren, maar hij wil ontzettend graag! Bij rustige, geduldige mensen die in het begin meer thuis zijn, zal hij veel stappen kunnen zetten. Liefst ook letterlijk, want het leven opnieuw doorbrengen in een stal, is geen optie meer. Thor zou herplaatst kunnen worden bij een een stabiele en steriele teef.

Thor verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw