Hallo, Jason

Jason

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Extra groot
Deel Jason op social media:
Naam:
Jason
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 3 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
20220731

Jason werd naar het asiel gebracht omdat hij conflicten had met de andere hond van het gezin. Hierdoor verbleef Jason veel buiten in de tuin en kwam niet vaak binnen. Daar winden we ook geen doekjes om: er is werk aan het leven in huis. Jason heeft namelijk enorme poten en met deze enorme poten kan hij gemakkelijk bij zaken waar hij gek op is: eten. Zijn absolute favoriete bezigheid is samen met mensen werken en lekkere snoepjes verdienen. Hij is enorm leergierig!

Deze mooie man is enorm vriendelijk naar alles en iedereen en huppelt heel enthousiast mee wanneer we hem naar de speelweide brengen. Hij speelt heel graag en maakt geen onderscheid in welke speeltjes: de tennisbal, het touw, piepertjes of pluche. Alles is fantastisch!

Voor mensen die graag actief met een hond bezig zijn, is Jason een topper. Hij kan zeker na een wandeling of trainingssessie relaxen op de zetel, maar hij heeft nood aan activiteiten.

Voor Jason zoeken we naar een huis met een tuin. Door de conflicten met de vorige hond plaatsen we hem liever niet bij een andere hond, maar samen met andere honden wandelen moet zeker mogelijk zijn. Grotere kinderen, die tegen een stootje kunnen, zijn zeker mogelijk.

Jason verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw