Hallo, Snoopy

Snoopy

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Snoopy op social media:
Naam:
Snoopy
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
7 jaar en 2 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
1900668

Snoopy is een Stafford reutje van 6 jaar oud. Hij kwam met zijn broer Dozer bij ons terecht wegens een inbeslagname. Ze leefden in een vervuilde caravan, gescheiden van de andere honden, maar ze vlogen helaas ook regelmatig in elkaar.

Jammer genoeg hebben we dus geen achtergrond informatie over hem. Voor zover we weten leefde hij niet in een normale huissituatie. Ze zaten in een half afgebroken caravan in hun eigen vuil en lijken weinig (goede) socialisatie gehad te hebben. 

Snoopy is een wat nerveuzere hond, in het begin is hij wat zelfstandiger. Hij is wat afstandelijker, maar wel sociaal. Eens hij je goed kent komt hij meer contact maken, hij heeft gewoon wat tijd nodig om op zijn plooi te komen en een band met iemand op te bouwen na enkele bewogen jaren. 

Zaken zoals zindelijkheid en alleen blijven moeten mogelijks terug opgebouwd worden. Hij zou genieten van een goed afgesloten tuin.

Snoopy's nerveuze karakter maakt hem ongeschikt voor gezinnen met jonge kinderen (-12j). Gezien hij niet goed reageert naar andere honden wordt hij enkel als enige hond geplaatst, ook katten plaatsen we hem niet bij.

We zoeken voor hem dus een rustige thuis met voldoende geduld en tijd om deze leuke man te laten openbloeien en te laten zien hoe fijn het leven wel kan zijn!

Geef jij hem graag een nieuwe thuis? Vul dan de adoptie aanvraag in via de website: www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie

Snoopy verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen