Hallo, Staf

Staf

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Zindelijk?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Formaat
Groot
Deel Staf op social media:
Naam:
Staf
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 4 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
1900741

Staf is een knappe stafford reu van 6 jaar jong. Hij werd gevonden op straat met een tuig en leiband aan, maar helaas kwam er nooit een eigenaar opdagen. Hij was wel gechipt waardoor we zijn naam en leeftijd weten, maar hierdoor hebben we jammer genoeg geen achtergrond informatie.

Staf lijkt het leven in huis wel gewend te zijn, want zowel in zijn kennel als bij ons op bureau is hij perfect zindelijk en gedraagt zich voorbeeldig. Hij is erg lief en aanhankelijk en begroet iedereen die hij tegenkomt beleefd. Wandelen gaat erg goed, al durft hij nog wel wat te trekken als er een andere hond in de buurt is, maar mits wat begeleiding gaat ook dit beter. Staf is ook erg slim en leert snel nieuwe dingen, hij houdt ervan om wat behendigheidsoefeningen te doen op ons agility parcour of leeft zich graag uit met een bal.Staf kan met kinderen (+6jaar) geplaatst worden, indien deze een grote hond gewend zijn. Andere honden of katten is nog niet gekend. 

Geef jij hem graag een nieuwe thuis? Vul dan de adoptie aanvraag in via de website: www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie

Staf verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen