Hallo, Laika

Laika

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Laika op social media:
Naam:
Laika
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 5 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
202205

Woeff!

Deze guitige spring-in't-veld heet Laika! Laika is een lieve een aanhankelijke stafford die erg kan genieten van een wandeling in een rustig gebied, zonder al te veel andere hondenmaatjes in de omgeving. Wandel je met meerdere mensen en blijft er iemand wat dralen? Dan wacht deze meid mooi tot het gezelschap weer compleet is. Na een lange, ontspannende wandeling doet Laika wat een stafford het best kan: luieren in de zetel zoals een echte couch potato! Indien gewenst komt ze tijdens de koudere wintermaanden zelfs je schoot verwarmen! Laika kent best wat commando's: de basis en nog enkele leuke extra's zoals 'pootje', 'blijf', 'mand', 'touch', 'op/af',... Wanneer er wat te veel afleiding voorhanden is, durven deze echter al eens het ene oor in, en het andere uit te gaan... Verder is Laika verzot op water. Zo gek dat ze zich soms letterlijk zou 'overdrinken'. Met haar een hondenwei bezoeken met een waterplas, is dus waarschijnlijk niet het beste idee. Laika is een ideale stafford voor liefhebbers van het ras. Ze zoekt een thuis die haar de nodige rust kan verschaffen en zo haar soms haar nerveuze karaktertrekjes in balans kan brengen. In zo'n bui durft ze dan ook al eens je grenzen te testen. Stevig in je schoenen staan kan dan zeker geen kwaad. Verder wilt Laika graag eens een balletje vangen in een goed afgesloten tuin. Laika deelt aandacht liever niet met andere honden. Ze zoekt dus een thuis waar er nog geen andere huisdieren aanwezig zijn.

Onze honden zijn ontwormd, ontvlooid, gechipt, hebben een Europees paspoort en hebben geldige vaccinaties. Reuen & teefjes kan de adoptant aan een voordeeltarief steriel laten maken bij één van onze dierenartsen te Mechelen, Vilvoorde of Reet indien dit nog niet werd gedaan. Tenzij dit om medische of gedragsproblemen dit wordt afgeraden door onze gedragstherapeut. Onze honden worden geëvalueerd door onze gedragstherapeut.

Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak, bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden bovenaan deze pagina of door hier te klikken. Je kan ook direct een afspraak online boeken. Iedereen van het gezin dient aanwezig te zijn op de afspraak.Telefonisch beantwoorden wij geen vragen voor adoptie!

 

Laika verblijft momenteel in:

Dierenopvangcentrum Zemst
ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
Dierenopvangcentrum Zemst
Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst