Hallo, Nero

Naam:
Nero
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
11 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910520

Ciao bella! Mijn naam is Nero. Ik ben een knappe Italiaan die een tijdje geleden verhuisd is naar België. Ik had hier een leuk vrouwtje gevonden, maar ze had het uiteindelijk te druk met haar carrière waardoor we besloten elk onze eigen weg te gaan. Nu ben ik op zoek naar de ware liefde, dat mag ook een fijne man zijn. Ik ben heel open, zo vind ik het best oké om mijn partner te delen met andere mensen!

Recent werd ik geopereerd om enkele goedaardige tumoren weg te halen, vandaar de foto waarin ik lig te chillen met een kap op. Inmiddels ben ik dus weer zo goed als nieuw! Ik ben een knuffelbeer en zoals elke Italiaan een echte fijnproever. Ook een gezellige avondwandeling kan ik op mijn 11 jaar nog steeds appreciëren.

Ik ben zelf bewust kinderloos gebleven, maar als jij kinderen hebt vanaf 14 jaar zal ik die met veel liefde adopteren als de mijne.

Als jij denkt mijn match made in heaven te zijn, kom me dan snel bezoeken. Ik wacht vol ongeduld!

Nero verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.