Hallo, Sky

Sky

Eigenschappen

Formaat
Deel Sky op social media:
Naam:
Sky
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 8 maand
Ras:
Rottweiler
Referentie:
810

Sky

Leeftijd: 03/10/2019

Geslacht: vrouwelijk, teef

Ras: Rottweiler

.

Sky kwam officieel als vondeling in het asiel. Na contact op te nemen met de eigenaar op de chip bleek dat de persoon die haar als vondeling had binnengebracht eigenlijk haar nieuwe eigenaar was. Hij heeft bekend,  afstand getekend en verklaarde dat het niet klikte tussen Sky en zijn eigen hond.

.

Deze knappe rottweiler plaatsen we inderdaad niet bij andere honden. Zij kan hier pittig op reageren. Naar mensen toe is zij erg lief, speels, maar een tikkeltje onzeker. Haar onzekerheid vertaalt zich voornamelijk bij onbekendheden. Onbekende mensen, onbekende geluiden of situaties waar ze van iets verschiet. Hierdoor plaatsen wij haar niet bij kleine kinderen. Haar onzekerheid is natuurlijk niet onbegrijpelijk.

.

Tijdens de wandeling is zij een fijne wandelvriendin.

.

Aangezien zij op korte tijd al veel veranderingen heeft moeten doormaken, vermoeden we dat haar zindelijkheid vermoedelijk wel een beetje training zal kunnen gebruiken. Echter zijn we er zeker van dat ze dit snel onder de knie heeft, indien dit op een positieve manier gebeurt. Ze is een slim meisje. Ook het alleen thuisblijven zal een opfrissing kunnen gebruiken, en geleidelijk aan opgebouwd moeten worden. Een omheinde tuin, dagelijkse wandelingen en haar laten participeren in het dagelijkse gezinsleven zijn voorwaarden om van Sky een gelukkige hond te maken.

.

Heel belangrijk is dat potentiële adoptanten reeds ervaring hebben met het houden van een hond. Ze toont heel duidelijk wat zij wel en niet fijn vindt en van zodra je haar taal kan lezen, is zij een vriendin voor het leven.

.

Heb je interesse in knappe Sky? Heb je geen andere huisdieren, maar wel ervaring en liefde in overvloed? Gelieve het asiel via mail te contacteren en een beschrijving te geven van jouw woon-, werk- en gezinssituatie.

Sky verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Veeweyde vzw