Hallo, King

King

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel King op social media:
Naam:
King
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
2 jaar en 10 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
120210616

Check ook z'n filmpje: https://youtu.be/TkoIlAfR9ok

 

Deze unieke verschijning is King, een kruising Amerikaanse Staffordshire terriër reu, geboren in juli 2020. King is een stevige jonge kerel (30kg). Hij werd afgestaan omdat de eigenaar vaak van huis weg moest.Als we King met een paar woorden moeten omschrijven dan horen deze zeker thuis in het rijtje: energiek, sociale mensenvriend, speels, aanhankelijk. sterk!- Wat heeft King te bieden?Hij is het ideale maatje voor iemand die hem de nodige uitdagingen kan bieden (zowel fysiek als mentaal). Lange wandelingen in een rustige omgeving zijn ideaal. Hij kan op wandeling reageren naar andere honden.

Hij heeft geleerd om met een tuig (Gentle Leader) te gaan waandelen en dit gaat goed. We zoeken mensen die deze training willen verderzetten. Hij is erg lief en verstandig en bovendien ook erg mensgericht. Hij zoekt dus ook wel mensen die ervaring hebben met het positief opvoeden van een hond. Hij is zindelijk en kan meerijden in de auto.- Voor welke situatie is King geen geschikte hond?Hij kan reactief reageren naar andere honden. Wandelen op drukke plaatsen is dus niets voor hem. Ook een thuis met andere dieren is geen optie.

Door zijn onstuimig karakter en kracht plaatsen we hem niet bij kinderen jonger dan 16 jaar.- De ideale thuis voor King?Mensen zonder kleine kinderen die op zoek zijn naar een energieke hond waar ze veel tijd mee willen doorbrengen en lange wandelingen mee kunnen maken. Een goed afgesloten tuin is zeker een plus zodat hij hier ook van de ruimte kan genieten.Hij kan enkel geplaatst worden in een thuis zonder andere dieren.Herkent u zichzelf in dit profiel en wilt u deze knappe man een kans geven?

Dan vragen we u een vragenlijst in te vullen via volgende link: https://forms.gle/V3NnN9j8TCkVUPf79H2021-0217

King verblijft momenteel in:

Vzw Dierenvrienden St-Truiden
SINT-TRUIDEN
Vzw Dierenvrienden St-Truiden
Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden