Hallo, Billy ( niet vrij voor adoptie)

Naam:
Billy ( niet vrij voor adoptie)
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Franse Bulldog
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
143

Mag ik jullie voorstellen aan onze Billy.Billy is een franse bulldog en werd bij ons binnengebracht begin Aug 2019 omdat hij heel verwaarloosd was. Hij is dus een beslagname.Hij zit al een tijdje bij ons in het asiel en is al heel goed aangesterkt en een enthousiaste kerel geworden die echt wel op zijn dagelijkse wandeling staat. Maar Billy heeft een huidprobleem. Hij heeft last van gistingen en moet daarvoor medicatie krijgen en hypoallergene voeding krijgen.Aangezien Billy niet kan geplaatst worden, zouden wij graag een oproep doen naar jullie om er te helpen voor zorgen dat Billy zijn hypoallergene voeding verder kan krijgen en zijn medicatie ook.

Dat kan door een centje te storten op onze rekening met vermelding Billy.Waarom kan Billy niet geplaatst worden? Billy heeft ook kanker, een operatie kan er niks meer aandoen, en dat wegens de kanker is uitgezaaid. hij krijgt pijnmedicatie ook en we weten niet hoelang hij het nog gaat volhouden.Billy heeft ook wel een speciaal karakter en durft al eens bijten uit het niets. Hij voelt zich goed bij ons en willen dit zo houden en niet opnieuw de stress geven van te "verhuizen" want stress is zeker niet goed voor hem.Dus wie onze Billy wil helpen kan dat via een centje te storten op rekening BE45 1196 0063 0689 Bic : CTBK BE BXBilly vanaf nu onze mascotte zal jullie heel dankbaar zijn!!Intresse ? vul snel deze vragenlijst inĀ  = https://www.folyfoot.be/ter-adoptie/vragenlijst-adoptieĀ 

Billy ( niet vrij voor adoptie) verblijft momenteel in:

locatie

Dierenopvangcentrum Folyfoot vzw

WAREGEM
Tel.: 0032477 74 13 04
Email: info@folyfoot.be
Site: www.folyfoot.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Folyfoot vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.