Hallo, Danger

Naam:
Danger
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Rottweiler
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910812

Een stoere naam voor een stoere man: Danger. Deze Rottweiler werd in beslag genomen. Hij zat buiten in een kleine ren.

Laat de stoere naam u niet afschrikken, want eigenlijk is Danger heel vrolijk naar mensen. Deze energieke man heeft veel behoefte aan uitdagingen, aan grenzen en aan mentale uitdagingen.

Hij lijkt het binnenleven niet te kennen en gaat er ‘op z’n Danger’s’ mee om: hij springt op de zetel, is opdringerig bij het vragen voor aandacht en kan de living een beetje anders indelen. Hij heeft hier duidelijk behoefte in sturing, wat een ideale uitdaging is voor mensen die dit graag willen doen.

Hij heeft een enorme will to please en zal alles doen voor zijn nieuwe baasjes!Danger reageert niet goed op andere dieren, waardoor we hem plaatsen als enige hond.

Danger verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.