Hallo, Aslan

Naam:
Aslan
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Anatolische Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910819

Hij lijkt erop, ze zijn bijna even oud en het is hetzelfde ras

MAAR

Dit is een andere Aslan.Aslan is een prachtige Turkse herder reu van augustus 2018. Deze jongeman is bij ons binnen gekomen na een inbeslagname. En nu is hij klaar voor adoptie.

Aslan heeft nog niet zoveel geleerd in zijn jonge leven, hij is in het begin ook nog wel erg onder de indruk van nieuwe dingen. Hij heeft alleen buiten geleefd.

Toch als hij even de tijd krijgt om rond te kijken en te ontspannen dan komt de deugniet in hem naar boven. Hij wordt dan een heerlijke bandiet die zijn eigen grenzen gaat verleggen en steeds iets meer durft. Ook met eten is hij wat sneller te overtuigen.

De nieuwe baasjes van Aslan moeten wel met hem aan de slag gaan. Lekker samen werken en hem de opvoeding geven die hij nodig heeft. Aslan kent het leven binnenshuis nog niet dus hier heeft hij nog hulp bij nodig.Hij wordt wel helemaal blij van speeltjes en hij heeft graag een touw of knuffeltje in zijn bek. Hij komt ook af en toe al voor een knuffel bij je langs. Dit zijn allemaal dingen die hij niet heeft gekend en die we nu langzaam met hem kunnen gaan delen. We kunnen hem nu gaan laten zien hoe mooi het leven is en dat mensen ook leuk en aardig zijn.Wil jij een grote, vriendelijke en jonge hond die je nog kunt opvoeden en samen mee aan de slag kunt gaan? Neem dan contact met ons op of kom eens langs.

Aslan verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.