Hallo, Tyson

Tyson

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Extra groot
Deel Tyson op social media:
Naam:
Tyson
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 1 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
1121

Mechelse herder - reu (niet gecastreerd) - °16/04/2020Tyson werd afgestaan omwille van tijdsgebrek en geen veilige omgeving als hij buiten zat in de tuin gooide kinderen stenen naar hem.TYSON is een Mechelse herder die tijd nodig heeft om jou beter te leren kennen.

TYSON zou durven uitvallen naar personen die hij niet kent maar eenmaal hij je vertrouwd is hij u beste vriend. Hij is dan ook een grote knuffelbeer.

Hij heeft dus een baasje nodig met ervaring met mechelaars.TYSON vindt snoepjes super lekker hij traint er gemakkelijk mee. Hij kent zijn basis - commando’s en een trucje.TYSON is een sterke slimme grote jongen. Hij loopt ook graag buiten. Hij durft in begin van de wandeling trekken maar na een paar minuten is dit over. Hij is dol op water en wanneer je tijdens de wandeling een beek tegen komt vindt TYSON niets leuker dan er in te gaan 🙂 , zie filmpje op onze facebook-pagina.

Hij durft wel naar auto’s en fietsers te springen. Hij snuffelt graag tijdens de wandeling.Hij heeft een baasje nodig die fysiek sterk is en die ook geduld heeft voor hem .

Hij is een echte buiten hond dus een grote tuin is een voordeel. Wanneer er bezoek is in huis is zal Tyson wegens zijn wantrouwen naar nieuwe mensen zeker moeten afgezonderd worden. Hoewel we hier ondertussen snel nieuwe mensen aan hem kunnen voorstellen mits het geven van een aantal basis-commando's.Wanneer Tyson verschiet dan durft hij flinke hap te geven, hij beseft wel meteen dat hij hier eigenlijk geen rede toe had en wordt meteen weer rustig. Maar de impuls is door de onveiligheid die hij ervaren heeft in zijn verleden nog groter dan zichzelf, hier moet dus zeker nog aan gewerkt worden.

Tyson kan getest worden met andere grote honden.

Hij komt wel niet overeen komen met katten. Wij gaan hem ook niet plaatsen in een gezin met kinderen.

Meer foto's en filmpjes op onze facebook-pagina.Heb jij een warm nest voor TYSON? Stuur dan een mailtje naar asiel@hetzilverenmandje.be.

ADOPTIE/ONTMOETINGEN enkel op afspraak zodat we hiervoor rustig onze tijd kunnen nemen. Indien u geen afspraak heeft kan u de hond niet zien.

Tyson verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje