Hallo, Odin

Naam:
Odin
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Anatolian Shepherd Dog
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20190120

Voor ALLE verdere informatie = STEEDS contact opnemen met onze hondenverantwoordelijke op 0492/041471.   GEEN MAILSNIET LANGSKOMEN OP HET ASIEL IN WESTERLO : ONZE HONDEN BEVINDEN ZICH OP EEN ANDERE LOCATIE !!!Dit is Odin, een Turkse herder reu van 4 jaar oud. Odin werd afgestaan omdat er geen plaats meer was voor hem. Hij is enorm lief maar is in het begin wel wat verlegen . Odin heeft last van verlatingsangst en huilt wanneer hij alleen gelaten wordt.

Soortgenoten vormen een probleem, aangezien hij nogal dominant is. We plaatsen hem daarom niet met kleine kinderen of katten. Hij is heel lief naar mensen toe, zo aanhankelijk maar kent het niet van te wandelen aan een leiband. Hij heeft veel kracht en zoekt dan ook een baasje dat stevig in de schoenen staat en die het ras kent !

Odin verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW

WESTERLO
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Unco Jerry Kempen VZW

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.