Hallo, Skye

Skye

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Skye op social media:
Naam:
Skye
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 5 maand
Ras:
Siberische Husky
Referentie:
202200281

Hallo,

Mijn naam is Skye, een jonge Siberische Husky van  ruim 1 jaar oud. Ik ben afkomstig van Slovakije en misschien heb je al een vermoeden, maar ik heb heel weinig geleerd in mijn socialisatieperiode. Mensen vind ik nogal beangstigend en ik schrik snel op van iets dat ik niet ken. Maar wanneer ik een andere hond zie, dan bloei ik volledig open. Ik heb wel degelijk nood aan sociaal contact van mijn soortgenoten en geniet er ook van om dan samen vrijuit te spelen. 

Maar ik moet wel nog iets vertellen. Ik heb een voedingsallergie en reageer heel fel op de allergenen rund, lam, ei, erwten en aardappelen. U zult zien dat ik nog wat aan de magere kant ben, dit is te wijten aan mijn allergie. Maar wees gerust ik heb een lange tijd de goede zorgen gekregen van de dierenarts en ben stilletjesaan terug op gewicht aan het komen. Ik volg nu een strikt allergeenvrij dieet en mag absoluut geen voedsel eten waar de allergenen in zitten. Zo mag ik veel snoepgoed of 'gewone' voeding niet eten. Dit is misschien wel een uitdaging, want ik wil heel graag een speelkameraad in mijn nieuwe thuis en anderzijds mag ik zeker niets van gewone voeding eten. Maar slimme baasjes weten daar wel iets op te vinden.

Wenst u Skye te adopteren? Dan vragen wij u graag om ons adoptie aanvraagformulier in te vullen, die u via volgende link kan terugvinden, https://www.ganzeweide.be/aanvraag/. Wij selecteren hier vervolgens enkele kandidaten uit die in aanmerking komen voor de adoptie en nemen zelf contact op met deze personen.

Skye verblijft momenteel in:

Dierenasiel Ganzeweide v.z.w.
KOKSIJDE-WULPEN
Dierenasiel Ganzeweide v.z.w.
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Ganzeweide v.z.w.