Hallo, Naruto

Naruto

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Naruto op social media:
Naam:
Naruto
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 9 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
10608

Naruto kwam ons asiel binnen als vondeling, en werd vermoedelijk gedumpt. Over het verleden van deze hond weten we dus niks. Deze knappe reu kwam zeer angstig ons asiel binnen, en nadat één vrijwilliger zijn vertrouwen had gewonnen, konden er stapsgewijs nieuwe wandelaars aan Naruto voorgesteld worden. Vreemden dienen nog steeds voorzichtig om te gaan met hem, mensen die hij kent worden getrakteerd op uitgebreide knuffelsessies en likpartijen. Deze herder is een typische reu wiens vertrouwen je moet verdienen, wat eigen is aan het ras. Echter doet hij echt zijn best en wordt hij elke dag socialer.

Buiten zijn hok is Naruto een eerder nerveuze hond die eens durft opspringen uit enthousiasme, maar dit is snel voorbij. Hij houdt van het maken van mooie wandelingen. Op wandeling merk je dat Naruto nog een jonge hond is: hij kan op wandeling zeer speels en onstuimig zijn. Bij terugkomst van de wandeling houdt deze hond ervan om nog even te knuffelen, dan komt hij volledig tot rust en krijg je likjes.

Andere dieren zijn niet aan deze hond besteed. Gelet op zijn eerder schuchtere karakter wordt hij ook niet geplaatst bij kinderen jonger dan 12 jaar.

 

Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure op https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/ , vul de vragenlijst in en kom vrijblijvend kennismaken!

Naruto verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge