Hallo, Chicco

Chicco

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Onbekend
Deel Chicco op social media:
Naam:
Chicco
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
2 jaar en 10 maand
Ras:
Siberische Husky
Referentie:
2023013

GERESERVEERD

Chicco is een echte eigenzinnige, vrolijke en gezellige husky die veel activiteit nodig heeft. Hij gaat zo graag wandelen. Liefst de hele dag  [😊]

Hij vindt andere honden wel leuk , maar is enorm dominant en jaloers dus hij vindt het misschien wel fijner om de aandacht voor zich alleen te hebben, hij kan normaalgezien met katten maar kleine kinderen zijn minder aan te raden dit in verband met zijn ontstuimigheid.

Hij is zindelijk , kan alleen thuisblijven (als hij genoeg activiteit heeft gehad), is niet wagenziek en is een echte lieverd die graag buiten vertoeft.

Als hij te weinig activiteit heeft, zou hij durven ontsnappen dus een goede omheining is aangeraden.Chicco heeft een grote bewegingsdrang en komt het best tot zijn recht bij een sportief ingestelde baas die hem hierin tegemoet kan komen. U kunt hem naast de fiets laten lopen, met hem gaan stappen of joggen.

We zoeken dus voor Chicco een gouden mandje waar hij alleen kan zijn om zo ten volle van de aandacht van zijn baasjes te genieten, waar hij geen rekening moet houden met kinderen en waar er regelmatig met hem op stap gegaan wordt. Husky's hebben dagelijks activiteiten nodig om hun energie kwijt te kunnen en mentaal gelukkig te zijn.

Aangezien Chicco ongewenst gedrag durft te vertonen zoeken we een baasje die een echte leider voor hem is, die vanaf het begin duidelijke regels, grenzen en beperkingen stelt, en hem aanleert wat er van hem verwacht wordt. 

Interesse neem dan zeker contact op met het asiel.