Hallo, Drogo

Drogo

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Nee
Formaat
Extra groot
Deel Drogo op social media:
Naam:
Drogo
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 2 maand
Ras:
Anatolische Herdershond
Referentie:
202301

Woeff!

Lieve reus Drogo is ter adoptie! Hij kwam bij ons terecht door middel van een inbeslagname. Hij leefde op anderhalve vierkante meter in zijn eigen ontlasting en was graatmager. Intussen hebben we hem hier goed verwend en is hij al mooi bijgekomen. We merken duidelijk dat hij zich al een pak beter in zijn vel voelt. Desondanks wat hij heeft moeten meemaken, is hij het vertrouwen in de mens gelukkig nog niet verloren. Drogo is een echte allemansvriend en een échte vriendelijke reus. Wandelen doet hij ook enorm graag, maar heeft hij duidelijk nooit gekend. Hij trekt dan ook nog wel eens aan de leiband en met zulk formaat aan hond, dien je dan wel stevig in je schoenen te staan. Andere honden heeft hij liever niet, dus we plaatsen hem graag in een thuis zonder andere honden. Gezien zijn formaat, is een hoge omheining een must. Wie geeft Drogo zijn verdiende forever home?

Onze honden zijn ontwormd, ontvlooid, gechipt, hebben een Europees paspoort en hebben geldige vaccinaties. Reuen & teefjes kan de adoptant aan een voordeeltarief steriel laten maken bij één van onze dierenartsen te Mechelen, Vilvoorde of Reet indien dit nog niet werd gedaan. Tenzij dit om medische of gedragsproblemen dit wordt afgeraden door onze gedragstherapeut. Onze honden worden geëvalueerd door onze gedragstherapeut.

Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak, bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden bovenaan deze pagina of door hier te klikken. Je kan ook direct een afspraak online boeken. Iedereen van het gezin dient aanwezig te zijn op de afspraak.Telefonisch beantwoorden wij geen vragen voor adoptie!

Drogo verblijft momenteel in:

Dierenopvangcentrum Zemst
ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
Dierenopvangcentrum Zemst
Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst