Hallo, Arthur

Naam:
Arthur
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Labrador Retriever
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910999

Arthur is een Labrador van oktober 2016. Wegens een conflict met de andere hond werd hij naar het asiel gebracht.Arthur is een energieke, hevige jongeman. Hij leefde voorheen veel buiten en we zien dat hij duidelijk grenzen nodig heeft. Arthur heeft weinig manieren geleerd, dus dit gaat een mooie nieuwe uitdaging zijn voor de nieuwe eigenaren.

Deze vent kent zit, af, poot en blijf. Zijn grote motivatie in zijn leven is eten. Hij kan zeker nieuwe commando’s leren en ook het leren van grenzen gaat zeker mogelijk zijn.

Arthur kan vrij koppig zijn en wil graag zijn zin krijgen. Zijn nieuwe eigenaren zullen geduldig en tolerant moeten zijn t.a.v. zijn gedrag. Ook dient het alleen zijn rustig te worden opgebouwd.

Voor Arthur zoeken we mensen met een tuin. Hij wordt niet bij kinderen geplaatst en ook andere dieren zijn helaas geen mogelijkheid. Zijn nieuwe eigenaren zullen in het begin meer thuis moeten zijn.

Arthur verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.