Hallo, Toja

Naam:
Toja
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Nee
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
190159

Toja is een vrij jonge herder reu. Hij is niet sociaal in algemene omgang. Hij heeft tijd nodig om zijn vertrouwen te geven. Toja is niet gemakkelijk aan de leiband in drukke situaties. Wanneer hij de situatie als dreigend inschat kan hij negatief reageren. Eens zijn vertrouwen gewonnen valt hij best mee.Wat zoeken we voor TojaEen situatie zonder andere huisdieren en kinderen: Toja is geen doorsnee gezinshond.

Mensen met ervaring, kennis en geduld

Tijd en plaats zijn noodzakelijk

Een stabiele huiselijke situatie zonder drukte of stress waar hij in evenwicht kan komenOpvoedingsadvies wordt meegegeven.Kan bij andere honden: afhankelijk van type en geslacht

Kan bij katten: nee

Kan bij kinderen: nee

Kan alleen thuis blijven: na gewenning

Kan mee in de auto: ja

Toja verblijft momenteel in:

locatie

Blauwe Kruis van de Kust

OOSTENDE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Blauwe Kruis van de Kust

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.