Hallo, Zina

Zina

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Formaat
Groot
Deel Zina op social media:
Naam:
Zina
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
5 jaar en 11 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
20220640

Kan met andere honden: Nee

Kan met katten: Nee

Kan op een appartement: Nee

Kan met kinderen: Nee

Ik ben Zina, een Duitse herdersdame, die afgestaan is omdat mijn eigenaars helaas niet meer voor mij konden zorgen. Ik vind het leven in het asiel niet makkelijk, en dat is voornamelijk omdat ik een dame ben die zich hecht aan haar kleine mensengezin. Eigenlijk is dat het enige wat ik wil – meer nog, ik heb andere dingen (veel bezoek, de stad, drukke plaatsen,…) nooit gekend. Ik ben erg zuiver in mijn slaapplaats. Hou je er tijdens wandelingen wel rekening mee dat ik mijn beste zelf alleen kan tonen waar ik geen prikkels op hoef te doen, en gewoon in contact kan blijven met jou?

Ligt het aan mijn ogen of ligt het in mijn nerveuze aard, maar ik vind mensen die ik niet ken en op bezoek komen, best eng. Ik toon dat op z’n “honds”: blaffen, piepen, borstelen. De bedoeling is dat ik eerst een sterke band met jou kan opbouwen en je mij richtlijnen geeft wat te doen, zodat ik kan leren omgaan met iets nieuws. Ik zoek kundige en rustige eigenaars die mij kunnen helpen en die open staan voor mijn beperkte socialisatie. In ruil daarvoor krijg je mijn onvoorwaardelijke liefde, knuffels en rust. Mijn gedrag toont het potentieel dat ik helemaal open ga bloeien bij de juiste mensen en daar een geweldige compagnon voor het leven kan worden.

Ik kijk er elke dag vol hoop naar uit met jou kennis te maken. Stuur ‘n mailtje naar info@dierenasielgenk.be en dan kunnen we dat regelen!

 

Zina verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw