Hallo, Dré

Dré

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Formaat
Groot
Deel Dré op social media:
Naam:
Dré
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
1 jaar en 4 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
202250738

Kan met andere honden: Nee

Kan met katten: Nee

Kan op een appartement: Nee

Kan met kinderen: Ja, vanaf 14

Laat ik me even rustig voorstellen. Ik ben Dré. Een prachtexemplaar, ik hoor mijn verzorgers dagelijks zeggen wat ‘n mooie jongen ik ben. Ik ben een jonge herdershond, die helaas nog maar heel weinig van de wereld meegekregen heeft. Samen met 3 lotgenoten werd ik ergens weggehaald waar ik verwaarloosd werd. Dat heeft wel wat sporen nagelaten. Ik ben wat afwachtend, soms wat onzeker en ik ken heel weinig van het leven met een mens, zeker niet in huis. Ik had ontzettende honger, en dankzij een aangepast voerplan in het asiel van Genk ben ik al wat bijgekomen, maar ik ben nog eerder aan de slanke kant. Ondanks de tegenwind die ik had, blijf ik vriendelijk. Ik eet ook al minder schrokkerig dan de eerste weken in het asiel, en ik vertoon geen spoortje agressie.

Honden zijn vergevende zielen… en ik ben daar een goed voorbeeld van. Mensen zijn mijn grootste vrienden; ik ben ontzettend lief naar alles en iedereen. Ik vraag steun als ik wat onzeker ben. De gedragstherapeuten hier hebben me leren puzzelen en ik heb dat eerst eens allemaal goed geobserveerd. Dan ben ik zelf enthousiast aan de slag gegaan en ik blijk slim en zeer handig. Spelen doe ik graag, maar het liefst heb ik een aai, wat knuffeltjes… een mens om tegenaan te liggen. Ik ben nog aan het bekomen van mijn verleden en heb echt nood aan een steun en toeverlaat. Ik leer snel, ik kan al ‘zit’ en met wat aanwijzingen leer ik ook andere basis commando’s.

Ik ben op zoek naar geduldige mensen, die in hun huis een plaats hebben waar ik af en toe op mijn gemak kan rusten. Kinderen die wat ouder zijn en in staat zijn om rekening te houden met mij als hond en mijn achtergrond, sluit ik zeer graag in mijn hart: zij worden mijn beste maatjes. Heb je nog vragen, contacteer dan info@dierenasielgenk.be … zij beantwoorden die graag en maken een eerste afspraak voor ons!

Dré verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw