Hallo, Diezel

Diezel

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Diezel op social media:
Naam:
Diezel
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
2 jaar en 2 maand
Ras:
Beauceron
Referentie:
1900754

Diesel is een jonge Beauceron reu van °1/3/2021. Hij werd afgestaan omdat hij sinds enkele weken erg onzeker was geworden en regelmatig gromde naar de kinderen in huis en vreemde personen.

Diesel is heel angstig ten opzichte van (vreemde) mensen, waardoor hij durft happen als hij zich bedreigd voelt. Met voldoende rust, geduld en lekkers komt hij zelf voorzichtig contact maken en worden je wel z'n vriend. 

Hij is een erg leergierige, slimme jongen die snel nieuwe commando's aanleert. Hij heeft veel energie en heeft dus wel genoeg beweging nodig en speelt graag. Op de speelweide tovert hij om tot een speelse, vrolijke puber. Diesel zoekt dus iemand die graag met hem op pad wil. 

Hij was het leven in huis goed gewend, was zindelijk en kon enkele uren in een bench alleen blijven. Katten is niet gekend. Of hij met een andere hond kan samenleven zal een kennismaking moeten uitwijzen. Diesel wordt niet met kinderen onder 16 jaar geplaatst.

Aan de leiband is nog wel wat werk, bij zijn vorige thuis haalde hij uit naar voorbijgangers, fietsers etc, waardoor hij de laatste tijd ook niet meer gewandeld werd. We zien dat hij uit onzekerheid ook zijn begeleider wel eens wil beschermen. Bij een ervaren baas met de juiste kennis en training wordt dit een fantastisch maatje voor het leven. Wil jij Diesel de begeleiding en steun bieden die hij nodig heeft en samen het avontuur tegemoet gaan? Vul dan de adoptieaanvraag in via de website www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie

Diezel verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen