Hallo, Charly

Charly

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Ja
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Charly op social media:
Naam:
Charly
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
5 jaar en 6 maand
Ras:
Border Collie
Referentie:
10667

Charly is een leuke border collie die gedumpt werd door zijn vorige eigenaars. We merken dat Charly geen al te goede start in het leven heeft gekend, en vrij schuchter en onzeker is. Potentiële adoptanten dienen er dan ook rekening mee te houden dat een goede band opbouwen met deze hond essentieel zal zijn voor een succesvolle adoptie. Naar zijn vertrouwenspersonen toe is Charly lief, en vraagt hij veel affectie.

Voor Charly zoeken we actieve mensen die graag wandelen met hun hond, maar die ook voldoende thuis zijn om voor deze hond te zorgen. Gelet op zijn schuchtere karakter plaatsen we Charly niet bij kinderen. Naar andere honden toe stelt Charly zich in het asiel defensief op, maar dit kan ook te wijten zijn aan de stressvolle omgeving van het asiel. Een kennismaking met een andere hond kan ingepland worden in de rustige omgeving nabij het asiel, onder kennismaking van één van onze adoptieverantwoordelijken.

Charly werd reeds geadopteerd, en na een kleine week teruggebracht door zijn hapgedrag. Wanneer Charly nerveus en/of onzeker is, dan durft hij happen. Een potentiële adoptant dient zich dus bewust te zijn van dit gedrag, en dient hier correct mee om te gaan. Meer info hierover kan in het asiel verkregen worden. Tijdens zijn adoptieperiode bleek wel dat Charly goed om kan met kippen en konijnen.

 

💌 Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure op https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/ , vul de vragenlijst in en kom vrijblijvend kennismaken!

Charly verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge