Hallo, Jim

Jim

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Ja
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Jim op social media:
Naam:
Jim
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
8 jaar en 0 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
10665

Jim kwam ons asiel binnen via een inbeslagname, samen met teefje Karma. Ondanks zijn verleden van verwaarlozing is Jim zijn vertrouwen in de mens niet verloren, integendeel: hij is gek van menselijke aandacht, en wordt graag geknuffeld en vertroeteld.

Aangezien deze hondjes zwaar verwaarloosd binnenkwamen en onder andere een huidinfectie overhielden aan hun verwaarlozing, werd dit koppeltje in het begin om de twee dagen gewassen met een speciale shampoo. Deze speciale behandeling en de nodige bepampering werd enorm geapprecieerd door de hondjes. Intussen zijn beide hondjes goed hersteld van hun verwaarlozing en bloeien ze open.

👉 Voor Jim zoeken we adoptanten die hem willen opnemen in hun warme gezin. Aangezien Jim reeds een oudere hond is, zoeken we voor hem een thuis waar hij zijn welverdiende rust kan vinden, en waar niet teveel drukte heerst. Een plaatsing met een andere hond zou ideaal zijn, aangezien Jim veel nood heeft aan contact met een andere hond. Jim wordt niet geplaatst bij kinderen of katten. Verder kan Jim heel moeilijk alleen blijven, waardoor we adoptanten zoeken die veel tijd kunnen spenderen met hem.

💌 Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure op https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/ , vul de vragenlijst in en kom vrijblijvend kennismaken!

Jim verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge