Hallo, Flo

Flo

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Flo op social media:
Naam:
Flo
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
5 jaar en 10 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
20231091

Dit is Flo, Flo’ke voor de vrienden, een Amerikaanse Bulldog teef van 5 jaar oud (17/1/2018). Flo werd binnengebracht door de politie nadat haar baasje overleden is.

Ze is over het algemeen een rustig meid, maar zeker met een speelskantje. Echter is zij in het begin heel angstig van vreemden of in nieuwe situaties. Zodra je haar vertrouwen hebt bloeit ze helemaal open en is het echt een fijne, zachtaardige woef.

 

Mits een consequente wandelaar wandelt Flo heel mooi mee aan de lijn. Ze wandelt met een ontspannen lijn en heeft veel aandacht voor haar wandelaar. Ze durft wel eens reageren naar een andere hond, maar met de juiste begeleiding stopt dit direct.

 

Flo is opgegroeid in een gezin met kinderen, maar aangezien zij toch wel angstig kan reageren plaatsen wij Flo niet met kinderen onder de leeftijd van 12 jaar. Wat grotere, rustige kinderen met kennis van honden kan wel.

Verder was Flo het gewend om in huis te leven, ze was zindelijk en bleef af en toe alleen thuis. Bovendien was zij ook een bench gewoon.

We zoeken voor haar een rustige thuis, waar ze de tijd krijgt om open te bloeien en ze lekker veel aandacht zal krijgen!

Wie wil deze prachtige snoet een warme thuis bezorgen? Vul dan de adoptieaanvraag in via de website:  www.dierenbeschermingmechelen.be/info-adoptie en wij nemen dan met u contact op.

 

Flo verblijft momenteel in:

Dierenbescherming Mechelen
MECHELEN
Dierenbescherming Mechelen
Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen