Hallo, Kasper

Kasper

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Kasper op social media:
Naam:
Kasper
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 9 maand
Ras:
Border Collie
Referentie:
10677

Deze border collie reu van 6 maand jong (intern nummer 10677) werd afgestaan omwille van een verhuis, in combinatie met gezondheidsproblemen. Kasper is een energiek en alert hondje, dat momenteel in een opvanggezin verblijft. Kasper toont zich een leergierige pup, die geniet van menselijke aandacht. De bevelen 'zit' en 'pootje' kent hij. Verschillende zaken wijzen op een gebrekkige socialisatie van deze pup.  Dit hondje leefde steeds binnen en is dan ook zindelijk.

🐶 Andere honden waren Kasper niet gekend voor zijn opname in het opvanggezin, maar het contact met de andere honden uit het opvanggezin is positief. Kasper kan dan ook geplaatst worden bij andere honden, mits een voorafgaande kennismaking in ons asiel.

🐱🐰 Kasper durft jagen achter de katten in het opvanggezin, en daarom plaatsen wij hem niet bij katten. Ook met andere kleine dieren zal zijn jachtinstinct vermoedelijk de bovenhand nemen. 

🧒 Kasper leefde samen met twee kinderen ouder dan 10 jaar met wie geen problemen werden gemeld.

🩺 Vermoedelijk heeft Kasper slechte heupjes, waardoor hij mogelijks niet geschikt zal zijn voor hondensport. Voor zijn heupjes krijgt hij momenteel medicatie, en dit wordt opgevolgd onze dierenarts.

 

👉 Gelet op het feit dat dit reutje nog wat onzeker en zenuwachtig is, zoeken we voor dit kereltje een rustige en stabiele thuis, waar hij op zijn tempo kennis kan maken met de wereld. Een match met een andere hond kan zeker getest worden. Ook een plaatsing bij kinderen is mogelijk, indien deze ouder dan 10 jaar zijn. Kleinere kinderen zullen vermoedelijk te druk zijn voor deze pup. Ervaring met het ras is een meerwaarde voor het adopteren van deze hond.

 

💌 Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure op https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/ , vul de vragenlijst in en indien wij een match zien, nodigen wij jou uit voor een kennismaking met het opvanggezin.

 

❗ Gelieve voor dit hondje ENKEL het formulier in te vullen bij interesse, en NIET te mailen of te bellen naar ons asiel ❗ We krijgen telkens vrij veel respons wanneer een pup ter adoptie is. Gelieve daarom geduld te hebben wanneer een reactie op uw formulier op zich laat wachten. Wanneer de pup een adoptant heeft gevonden, wordt elke kandidaat daarvan verwittigd 🙏

👉 Deze pup verblijft in een opvanggezin en is dus niet vrij te bezoeken in het asiel.

Kasper verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge