Hallo, Nestor

Nestor

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Formaat
Klein
Deel Nestor op social media:
Naam:
Nestor
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
14 jaar en 0 maand
Ras:
Jack Russell Terrier
Referentie:
202323

Hoi iedereen,

Dit is Nestor. Deze keurige heer heeft al wat kilometers op de teller. Nestor is een uitermate lieve, trouwe en aanhankelijke senior die maar één ding vraagt: een baasje dat dicht bij hem in de buurt blijft.

Nestor heeft een erg traumatische ervaring achter de rug waardoor hij verlatingsangst heeft gekregen. In alle andere gevallen zouden we met relatief grote zekerheid kunnen zeggen dat dit te verhelpen is. Jammer genoeg voor Nestor was de ervaring zo traumatisch dat we gewoon op zoek gaan naar een baas die steeds thuis is of hem gewoon altijd meeneemt op uitstap. 

Nestor is niet meer van de jongste dus lange wandelingen moet je wat mee opletten. Maar het is een Jack Russel he, dat zijn de duracell konijnen onder de honden dus hij kan nog wel een rondje mee. 

Nestor is echt super sociaal en een voorbeeld voor andere honden. Toch zoeken wij nadrukkelijk een thuis waar hij het rijk voor zich heeft. Gewoon omdat hij die rust heeft verdiend. We zoeken een baas die onvoorwaardelijk en voor altijd voor Nestor kan zorgen.

Nestor verblijft momenteel in:

Helping Dogs Vzw
TIELT
Helping Dogs Vzw
Bekijk alle dieren van Helping Dogs Vzw