Hallo, Prins

Prins

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Formaat
Groot
Deel Prins op social media:
Naam:
Prins
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
10 jaar en 0 maand
Ras:
Golden Retriever
Referentie:
120230048

Filmpje: https://youtu.be/KmKHhNs81w8

Deze blonde schoonheid is Prins. Prins is een kruising Golden Retriever reu, geboren in mei 2013. Hij is dus officieel een senior. Prins kwam bij ons terecht na een afstand omdat z'n baasje om medische redenen niet meer voor hem kon zorgen. Nu zoeken we de gepaste thuis.

We vermoeden toch dat Prins wat berghond in z'n genen heeft. Hij is stevig gebouwd en heeft ook wat karaktereigenschappen van deze honden. In het begin was hij wat wantrouwig, verlegen en terughoudend. Hij was ook enorm onder de indruk van de drukte in het asiel. We gaven hem ruimte en gingen rustig te werk. Nu hij weet dat we het allemaal goed met 'm voorhebben is hij enorm open gebloeid. Hij staat iedereen met een brede kwispel op te wachten!

Prins houdt nog van een spelletje. Hij speelt graag met speeltjes en komt graag bij je zitten om te knuffelen. Wandelingen zijn niet meer nodig voor hem. Wanneer we de asielpoort verlaten is hij snel moe. Enkele meters zijn al voldoende. Hij zoekt dus een rustige thuis, met tuin, waar hij z'n oude dag mag doorbrengen. In de tuin kan hij dan fijn spelen en zelf z'n tempo aangeven. Hier zoeken we dus eens een 'niet sportieve' thuis voor een hond!

Door z'n ouderdom en wat onzekere kantje, plaatsen we hem niet bij kleine kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn wel mogelijk na een kennismaking.

Prins kan perfect geplaatst worden in een thuis zonder andere dieren. Hij reageert niet onaardig naar andere honden aan de lijn maar samenleven zit er niet in.

Ben jij de geschikte kandidaat om hem een thuis te geven?
Dan vragen we u een vragenlijst in te vullen via volgende link: https://forms.gle/V3NnN9j8TCkVUPf79

Dossiernummer: 120230048

Prins verblijft momenteel in:

Vzw Dierenvrienden St-Truiden
SINT-TRUIDEN
Vzw Dierenvrienden St-Truiden
Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden