Hallo, Jane

Jane

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Nee
Formaat
Groot
Deel Jane op social media:
Naam:
Jane
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
10 jaar en 0 maand
Ras:
Bouvier/Vlaamse koehond
Referentie:
120230059

Deze schattigaard is Jane! Jane is een Bouvier teefje, geboren in mei 2013. Ze kwam bij ons terecht na een inbeslagname. Nu is ze vrij voor adoptie!

Jane verbleef is slechte omstandigheden. Toen ze bij ons toekwam zat haar vacht helemaal toegeklit en had ze pijn bij de minste beweging. We besloten haar te scheren en zo haar pijn te verlichten. Wat een verschil! Jane knapte direct op, kon terug bewegen en maakte direct duidelijk dat ze echt wel graag knuffels en aandacht krijgt!

Jane is echt een schat van een hond! Het is een senior dame en heeft geen lange wandelingen meer nodig. Een kort ommetje en een frisse neus in een tuin(tje), daar kan ze al enorm van genieten! Ze wil gewoon graag bij haar mensen zijn. Ze kan ook geplaatst worden bij kinderen vanaf 6 jaar.

Jane heeft een zachte inborst en een peperkoeken hartje. Zo toonde ze geen agressie toen ze pijn had en toen we haar probeerde te helpen.

Jane kan geplaatst worden in een thuis zonder andere dieren. Volgens ons kan ze ook geplaatst worden waar men al een reu heeft. Hoe ze naar katten reageert is nog niet geweten.

We hopen daarom dat deze meid vlot een thuis vindt en zo snel van haar oude dag kan genieten met hoofdletter G! Ze verdient een thuis waar ze alle zorgen krijgt die elke hond verdient en waar ze graag gezien wordt.

Herkent u zichzelf in dit profiel en wilt u deze lieve meid een kans geven?
Dan vragen we u een vragenlijst in te vullen via volgende link: https://forms.gle/V3NnN9j8TCkVUPf79

Asielnummer: 120230059

Jane verblijft momenteel in:

Vzw Dierenvrienden St-Truiden
SINT-TRUIDEN
Vzw Dierenvrienden St-Truiden
Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden