Hallo, Jane

Jane

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Jane op social media:
Naam:
Jane
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
10 jaar en 4 maand
Ras:
Bouvier/Vlaamse koehond
Referentie:
120230059

Filmpje: https://youtu.be/31DN3vUAqlQ

Deze schattigaard is Jane! Jane is een Bouvier teefje, geboren in mei 2013. Ze kwam bij ons terecht na een inbeslagname. Nu is ze vrij voor adoptie! Ze verblijft momenteel in een pleeggezin maar is toch zo snel mogelijk op zoek naar een vast gezin!

Jane verbleef is slechte omstandigheden. Toen ze bij ons toekwam zat haar vacht helemaal toegeklit en had ze pijn bij de minste beweging. We besloten haar te scheren en zo haar pijn te verlichten. Wat een verschil! Jane knapte direct op, kon terug bewegen en maakte direct duidelijk dat ze echt wel graag knuffels en aandacht krijgt! Nu ziet ze er weer stralend uit.

Jane is echt een schat van een hond! Het is wel een echte Bouvier en zal haar domein als haar zone ter protectie zien. Ze is niet agressief maar wel wantrouwig naar vreemden. Een rustige introductie lukt prima.
Vooral andere dieren ziet ze snel als een indringer. Ze kan geplaatst als hond alleen maar zeker ook gematched worden met een reu. Eens ze zich 'thuis' voelt zal ze nieuwe honden niet meer goed toelaten.

Het is een senior dame maar geniet zeker nog van wandelingen, een uurtje wandelen vindt ze nog fijn en lukt ook. Ze wil gewoon graag bij haar mensen zijn. We zoeken dan ook een thuis waar ze niet te lang alleen moet blijven. Ze gedraagt zich netjes in huis!

Ze kan ook geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Als vriendjes komen spelen kan ze wel beschermend zijn en dit is toch een aandachtspunt.

Jane heeft een zachte inborst en een zacht hart. Toch zoekt ze een stabiele en voorspelbare thuissituatie. Veel wisselende mensen of veel bezoek is niet goed voor Jane's gemoedsrust.

We hopen dat deze meid vlot een thuis vindt en zo snel van haar oude dag kan genieten met hoofdletter G! Ze verdient een thuis waar ze alle zorgen krijgt die elke hond verdient en waar ze graag gezien wordt.

Herkent u zichzelf in dit profiel en wilt u deze lieve meid een kans geven? Dan vragen we u een vragenlijst in te vullen via volgende link: https://forms.gle/V3NnN9j8TCkVUPf79

Asielnummer: 120230059

Jane verblijft momenteel in:

Vzw Dierenvrienden St-Truiden
SINT-TRUIDEN
Vzw Dierenvrienden St-Truiden
Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden