Hallo, Chicca

Chicca

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Chicca op social media:
Naam:
Chicca
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 6 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
202304

Woeff!

Deze 2 mooie, witte verschijningen zijn Mellow & Chicca, broer en zus. Ze werden in beslag genomen en zijn ondertussen samen op zoek naar een nieuwe thuis. Beide honden hebben er een verleden opzitten als straathond en zijn soms nog wat onwennig. Chicca is de dapperste van beiden en raapt het snelst de moed bijeen om je te leren kennen. Eens ze overtuigd is van je goede bedoelingen krijg je al snel vele likjes en knuffels van haar. Ze trekt niet aan de lijn tijdens het wandelen, snuffelt veel en wijkt vaak amper van je zij. Van voorbijrijdend verkeer is Chicca nog wat onder de indruk, maar ze panikeert niet. Met wat gewenning komt dat helemaal goed! Broer Mellow is meer op z'n hoede. Ook hij staat steeds super enthousiast klaar wanneer we hem uit de kennel komen halen om te ravotten op de weide, maar vindt het momenteel nog te eng om aan de lijn te gaan wandelen. Ondanks z'n angst, zal Mellow nooit agressie vertonen. Zus Chicca is z'n rots in de branding. Waar zij gaat, volgt Mellow. Chicca & Mellow zijn 2 jonge honden die graag spelen met andere honden. Ze hebben bovendien samen geleefd met katten. Aangezien Mellow momenteel nog niet klaar is om te gaan wandelen, is het noodzakelijk dat er in hun nieuwe thuis een (voldoende grote) tuin aanwezig is. Beide honden zijn zindelijk, maar kunnen (begrijpelijk) niet altijd een volledige werkdag hun plas ophouden... We zoeken voor hen een thuis waarheen ze samen kunnen verhuizen.

Onze honden zijn ontwormd, ontvlooid, gechipt, hebben een Europees paspoort en hebben geldige vaccinaties. Reuen & teefjes kan de adoptant aan een voordeeltarief steriel laten maken bij één van onze dierenartsen te Mechelen, Vilvoorde of Reet indien dit nog niet werd gedaan. Tenzij dit om medische of gedragsproblemen wordt afgeraden door onze gedragstherapeut. Onze honden worden geëvalueerd door onze gedragstherapeut.

Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak, bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden bovenaan deze pagina of door hier te klikken. Je kan ook direct een afspraak online boeken. Iedereen van het gezin dient aanwezig te zijn op de afspraak.Telefonisch beantwoorden wij geen vragen voor adoptie!

Chicca verblijft momenteel in:

Dierenopvangcentrum Zemst
ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
Dierenopvangcentrum Zemst
Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst