Hallo, Roxy

Naam:
Roxy
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Rottweiler
Kindvriendelijk:
Nee
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
120181

Hallo, ik ben Roxy, een stevig Rottweiler teefje geboren op 20/10/2011. Ik ben misschien geen groen blaadje meer, maar aan mijn energiepeil zal je dat niet merken!

In juni van dit jaar werd ik afgestaan door mijn ex-baasjes omdat ze geen tijd en plaats meer voor mij hadden. “Oei” hoor ik jullie al denken. “In juni afgestaan en nu pas in the picture? Daar is misschien iets niet pluis?” Daar is een goede reden voor. Mijn ex-baasjes zagen mij oorspronkelijk als een waakhond, een waarschuwing aan de omheining en een gevaar voor de mens. Laat het duidelijk zijn: dat ben ik NIET. Ik ben vooral verkeerd begrepen en fout ingeschat. Daarom dat de mensen van het asiel hun tijd hebben genomen om mij écht te leren kennen.Zij hebben mijn ware ik gezien. Een Rottweiler die steun nodig heeft, met gebrek aan vertrouwen in het menselijk ras, maar die haar hart wel wil openen. Jullie mogen zeker niet denken dat ik al afgeschreven ben! Ik vraag niet veel. Enkel een baasje waar ik mij aan kan binden. Iemand die mijn soort kent en mijn potentieel kan aanwakkeren. Hierbij is het wel van belang dat er geen kinderen of andere dieren aanwezig zijn. Dat zou mijn stabiliteit zeker niet ten goede komen.De aandacht die ik in het asiel heb gekregen heeft mij al deugd gedaan, maar nu ben ik echt klaar voor een nieuwe thuis. Wil je mij graag beter leren kennen? Stuur dan nu een bericht naar info@dierenasiel-tienen.be of contacteer mij via deze site.

Roxy verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.