Hallo, Rino

Rino

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Nee
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Klein
Deel Rino op social media:
Naam:
Rino
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
5 jaar en 3 maand
Ras:
Teckel
Referentie:
202250785

Rino werd samen met 49 andere honden in beslag genomen. De honden zaten in vieze, oude stallen, allemaal in verschillende ruimtes. De stallen waren onhygiënisch, vuil, stonken en de honden waren allemaal onverzorgd. De vachtverzorging liet de laatste maanden te wensen over, de nagels van de honden waren lang, er waren honden met oorontstekingen en een aantal honden waren al lang niet meer bij een dierenarts geweest.

Rino is een stuk opener dan de andere honden die van deze inbeslagname komen. Hij heeft in het begin tijd nodig gehad om te wennen en wanneer er iets gebeurde dat hij niet fijn vond, kon Rino zijn tanden laten zien. We hebben Rino leren kennen als een hond die graag onderzoekt, knuffelt en inmiddels al durft te spelen.

Rino kan zaken die hij belangrijk vindt, beschermen. Een aparte ruimte is noodzakelijk, zodat Rino in deze ruimte eten kan krijgen.

Aangezien Rino is opgegroeid in een stal, is hij niet zindelijk en is wandelen aan de riem niet bekend. Dit zal in stapjes moeten worden opgebouwd.

Rino verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw