Hallo, Vulpi

Vulpi

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Vulpi op social media:
Naam:
Vulpi
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
9 jaar en 3 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
20230149

Kan met andere honden: Nee

Kan met katten: ?

Kan op een appartement: nee

Kan met kinderen: Nee

Vulpi werd door zijn vorige eigenaren geadopteerd uit Roemenië. Hij was al regelmatig gevonden en naar het asiel gebracht door de hondenvanger. Na ongeveer 15 keer weg te zijn gelopen, heeft de vorige eigenaar besloten afstand te doen van hem.

Deze actieve jongeman weet heel goed wat hij wel en niet wil. Hij komt graag knuffelen wanneer hij daar zin in heeft. Hij kent zit, poot en af en voor eten voert hij dit graag uit. Wanneer je iets doet waar Vulpi niet van gediend is, zal hij dit duidelijk kenbaar maken. Zijn signalen dienen goed geïnterpreteerd te worden.

Vulpi heeft bij zijn vorige eigenaren veel buiten gezeten. Dat vindt hij niet prettig, waardoor hij kan zoeken om te ontsnappen. Hij leeft graag mee in huis, maar er zijn duidelijke regels bij Vulpi: wat van hem is, is van hem. Ruilen is mogelijk, afpakken niet.

Hij geniet enorm van wandelingen. Hij reageert niet op mensen of verkeer en is niet onder de indruk van geluiden op straat. Met de juiste sturing, reageert hij op straat niet op andere honden.

We zoeken voor heerlijke, stabiele vent naar mensen zonder kinderen en zonder andere dieren. Aangezien Vulpi heel goed weet wat hij wel en niet wil, staan zijn nieuwe mensen het best open voor tips en adviezen hoe om te gaan met zijn gedrag.

Vulpi verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw