Hallo, Trees

Trees

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Deel Trees op social media:
Naam:
Trees
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 8 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
20212138

Trezebees, gekke doos!

Je kwam bij ons binnen nadat je loslopend zou gevonden zijn op de baan. Een verhaal waar wij onze bedenkingen bij hebben, maar zoals zo vaak boeit het verleden niet, maar wel de toekomst!

Na contact met het baasje dat nog vermeld stond op je chip, vernamen we dat je met de hand groot bent gebracht en dus eigenlijk een heel mensgerichte woef bent.

Bij ons merken we spijtig genoeg dat je van sommige mannen echt wel erg veel schrik hebt.

Dat zou vroeger niet zo zijn geweest; maar waarschijnlijk heb je in de tussentijd, na de minstens 4 baasjes die je nu al hebt gehad, toch al 1 en ander meegemaakt

Je bent nog een jonge meid, geboren op 2/9/2019.

Nog een heel leventje voor je!

Eenmaal je hier bent opengebloeid, heb je je getoond als een superenthousiaste speelse stuiterbal:)

Supervrolijk en enthousiast en heel speels!

Met andere hondjes plaatsen we je niet, en met kindjes ook niet omdat je toch wel behoorlijk kan opspringen.

Helemaal ideaal zou het zijn voor je dat we een leuk bazinnetje vinden voor je met ervaring met het ras, en die consequent in haar schoenen staat. Een beetje opvoeding mag je immers toch echt nog wel hebben;)

Als een mannelijk baasje de band wil opbouwen, dan kan ook hij jouw baasje worden! Maar in het begin zal je hem wantrouwen, blaffen op hem en mogelijks uithalen uit schrik.

Nadat de vertrouwensband gesmeed is, dan vind je hem even leuk als een vrouwelijk baasje:)

Een leuke tuin die goed afgemaakt is, zou natuurlijk heerlijk zijn. Maar als de baasjes bereid zijn om veel met je te wandelen dagelijks, kan een appartement op zich ook wel.

Wel heb je het momenteel nog een beetje moeilijk met gescheiden te raken van jouw vertrouwenspersonen en jank je dan in het begin toch wel. (Niet heel gek natuurlijk als ze jou al zo vaak doorgegeven hebben..)

Als je nieuwe baasjes veel mannelijke vrienden hebben die op bezoek komen, kan dat wel een uitdaging zijn. Of heb je een buurman die vaak over de tuinplaten komt hangen, dat zal Treesje ook niet leuk vinden. Natuurlijk kan je gaan trainen dat ze leert dat deze mensen ok zijn, en als die mensen ervoor openstaan om haar rustig en met geduld (en met lekkers ) meermaals de kans te geven toenadering te zoeken, dan bouw je de band tussen Trees en deze bepaalde mannen wel op.

Hopelijk mogen we spoedig voor jou een superleuk baasje vinden die met jou aan de slag wil, en dikke vriendjes voor de rest van jouw leven wil worden!

Bij interesse mag er gemaild worden naar sofie@vzwdiereninnood.be met een degelijk beschrijf van de thuissituatie en waarom je denkt dat jij en Treesje de match van de eeuw zijn

 

Trees verblijft momenteel in:

Dieren in Nood Vzw
OPHOVEN
Dieren in Nood Vzw
Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw