Hallo, Harry

Harry

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Harry op social media:
Naam:
Harry
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 4 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
20212143

Een grote knappe stoere kruising kangoeroe, dat ben ik

Mijn naam is Harry.

Ik kwam in het asiel na een inbeslagname bij een organisatie die allemaal moeilijk plaatsbare honden uit heel europa wou opvangen en herplaatsen. Echter liep het spaak binnen de organisatie, waardoor ik en mijn medelotgenootjes die opgevangen werden niet meer in goede omstandigheden konden vertoeven, door politie en dierenwelzijn in beslag genomen werden en aldus kwamen wij allen bij vzw dieren in nood terecht.

Ik kom oorspronkelijk uit Roemenië en ben een kruising van allerlei.

Het is moeilijk geweest voor het asiel veel van mijn achtergrond te achterhalen, maar blijkbaar zou ik wel een tijdje in België bij een gezin hebben gewoond. Waarom ik daar weg moest, is niet geweten.

De mensen van Dino denken dat ze zich toch een beetje mispakt hadden aan mijn adoptie.

Zoals zo vaak met hondjes uit het buitenland worden wij goedbedoeld geadopteerd door mensen in België of Nederland, op basis van een foto en een beschrijf.

Eenmaal we er dan zijn, lopen ze dan vaak toch tegen problemen aan zoals dat een Roemeense straathond een hond is die erg op zijn ruimte en vrijheid gesteld is, en echt een top uitbreker is.

Daarnaast ben ik ook best een sterke hond en kan ik heel hoog springen.

Alleen is het natuurlijk wel ontzettend spijtig voor mij, want in plaats van een warme thuis, ben ik nu dus naar België gekomen om van het ene asiel in het andere te moeten vertoeven, wat natuurlijk alles behalve een echt leven is... Zeker voor zo'n vrijgevochten bink als ik...

Mijn ideale huisje vraag je me?

Gho... Een baasje met kennis van honden... die weet hoe die mijn lichaamstaal moet lezen en met me moet omgaan. Die me nog dingen kan bijleren, en niet terugschrikt dat daar een beetje tijd in kruipt..

Een baasje met een huis met grote tuin en hoge stevige omheining (zeker 2 meter ) zodat ik mijn energie lekker kwijt kan met in de tuin te razen, zonder het gevaar van uit te breken.

Ik wil gerust voor je waken! Als ik iemand zie die het hek nadert, dan zal ik dat zeker melden!

Of ik veel ervaring heb met in huis te wonen, dat is niet geweten. Mijn kennel hou ik redelijk goed in ere. Dat is al iets;)

Het is zo moeilijk voor me al geweest om eindelijk MIJN plekje te vinden... en nochtans begint de tijd wel te dringen...

Ik ben geboren op 10/01/2017 en dus 6 jaar.. Als ik nu niet stilletjes een echte thuis ga krijgen, wat heb ik dan in hemelsnaam van mijn leventje gehad;(

Ik ben netjes gecastreerd trouwens!

Ik hoop zo zo erg dat er iemand is die toch in mij ZIJN nieuwe maatje ziet, en met mij de uitdaging aan wilt gaan om er samen iets van te maken!

Is er iemand... alsjeblieft, met 1 iemand ben ik al zooooo gelukkig!, die voor mij mijn reddende engel kan zijn?

Stuur je dan een mailtje naar sofie@vzwdiereninnood.be met een duidelijk beschrijf van de thuissituatie en waarom je denkt dat jij en ik het samen goed zouden doen!Kindjes ken ik helemaal niet, en ben ik veel te wild voor.

Het veiligste is een thuis waar geen kindjes aanwezig zijn, niet over de vloer komen, en waar ik ook geen buurkindjes kan opmerken.

Andere honden ben ik fel naar, en kan je me beter ook niet mee samen plaatsen.

 

Harry verblijft momenteel in:

Dieren in Nood Vzw
OPHOVEN
Dieren in Nood Vzw
Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw