Hallo, Dragos

Naam:
Dragos
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910929

Dragos is een kruising uit Roemenië. Hij is geboren in maart 2018.Dragos is een hond met een verleden. Hij is angstig en zal niet meteen vriendelijk zijn naar onbekenden. Dit heeft tijd nodig en dit zal moeten plaatsvinden op het tempo van Dragos.

Bezoek zal dan ook geleidelijk aan moeten worden geïntroduceerd. Een veilige plek in huis is voor Dragos zeer belangrijk.Dragos laat zien dat wanneer hij mensen kent, hij heel erg kan genieten van het fysieke contact. Wanneer hij bang is, vraagt hij ook om steun van mensen. Op deze manier zal zijn wereld steeds een stukje groter worden, maar deze angst zal nooit helemaal verdwijnen.Wandelen vindt hij fijn, maar gebieden waar veel auto’s, fietsers, brommers etc. zijn, worden best vermeden. Dragos kan dit het best stap voor stap leren.We zoeken voor Dragos mensen met een tuin, die goed omheind is. Een omheining van minimaal 2 meter is noodzakelijk. Kinderen zijn voor Dragos geen optie; een stabiele teef zou zeker een mogelijkheid zijn voor Dragos.

Dragos verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.