Hallo, Mira

Mira

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Ja
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Extra groot
Deel Mira op social media:
Naam:
Mira
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
4 jaar en 10 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
1234

kruising 38 kg - teefje (niet gesteriliseerd) - °28/11/2018

MIRA is volgens haar paspoort een husky gekruist met een rottweiler maar er is geen mens die dat geloofd. Ze lijkt op een grote ranke labrador. 
.

Ze werd bij ons afgestaan wegens een vertrouwenbreuk: ze was op stap geweest en had lammetjes dood gebeten. Ook een keer, zonder schijnbare aanleiding, in een schaatser zijn been gebeten. MIRA heeft een geschiedenis van uitbreken en de familie heeft vaak volk over de vloer dus ze voelden zich nietmeer goed bij MIRA. MIRA ging steeds op wandelen door een gat in de muur op hoogte, meestal was ze vrolijk terug thuis tegen dat de familie terug thuis kwam en waren zij er zich niet van bewust dat ze op stap was geweest.

Ze ontsnapte dus door een gat in de muur op 1m50 hoogte, een goede omheining van 1m80 is perfect voldoende voor MIRA. Hier is onze speelweide ook zo omheind en ze in nog nooit ontsnapt.

MIRA trekt op wandeling met een korte leiband. Ze was gewoon om los te gaan wandelen dus met een lange leiband trekt ze niet.

MIRA is 300% zindelijk en heeft hier nog nooit iets kapot gebeten. 

Ze kon goed alleen blijven, dit was naargelang het weer binnen of buiten? Voor s nachts had ze binnen een mand.

Ze leefde probleemloos samen met katten en kippen maar aangezien haar bewezen jachtinstinct introduceren we haar liever niet aan nieuwe katten.MIRA leefde samen met kinderen van 6 en 9 jaar, dit ging steeds goed.

Een goede omheining en weinig triggers is wat knappe Mira dus zoekt, kan jij dit bieden? Jij krijgt er tonnen liefde voor in de plaats!!!Meer foto's op onze facebook-pagina.Heb jij een warm nest voor MIRA? Stuur dan een mailtje naar asiel@hetzilverenmandje.be.

ADOPTIE-ONTMOETINGEN enkel op afspraak zo dat we hier rustig onze tijd kunnen nemen. Indien u geen afspraak hebt kan u de hond niet zien.

Mira verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje