Hallo, Kaïn

Kaïn

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Klein
Deel Kaïn op social media:
Naam:
Kaïn
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 1 maand
Ras:
Maltezer
Referentie:
202310046

Kaïn is een maltezer die al veel heeft meegemaakt in zijn leven. Hij is bij ons terecht gekomen omdat zijn baasje niet goed voor hem kon zorgen.

Hij was dan ook helemaal verklit, waardoor we hem volledig hebben moeten scheren én hij had bovendien ook nog eens een zware oorontsteking, die veel pijn veroorzaakte. Deze problemen zijn nu gelukkig opgelost, maar door dit allemaal mee te maken, is het geen verrassing dat Kaïn zijn vertrouwen in de mens wat verloren is.Deze 5-jarige maltezer is op zich een hele zelfzekere hond maar heeft moeite met nieuwe mensen onmiddellijk te vertrouwen.  In het asiel merken we dat Kaïn na een tijd weldegelijk zijn vertrouwen in één persoon legt, met als gevolg dat hij verlatingsangst heeft wanneer hij deze persoon niet meer ziet.We zoeken voor hem dan ook een plaatsje bij iemand die veel thuis is zonder kinderen of andere huisdieren. Iemand die niet verwacht dat Kain ooit een hele sociale hond zal zijn naar andere mensen.  Voorspelbaarheid en structuur zijn voor hem belangrijk. Kain heeft nood aan ruimte en zal niet aarden in een bench wanneer hij toch eens alleen thuis is. Hij heeft tijd nodig om zich aan te passen aan nieuwe situaties. 

Wandelen doet hij enorm graag en dan zie je hem ook compleet opfleuren.  Hij geniet ervan om rond te snuffelen in de natuur. Een tuin(tje) is dan ook een must voor hem. Wie wil Kaïn een vertrouwd huisje aanbieden?

Kaïn verblijft momenteel in:

Dierenasiel Regio Roeselare
ROESELARE
Dierenasiel Regio Roeselare
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Regio Roeselare