Hallo, Scooby (Scooby - Doo)

Naam:
Scooby (Scooby - Doo)
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
7 jaar
Ras:
Kruising
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20201001

Ter adoptie: scooby doo aka Zihna kruising duitse herder

Scooby kwam bij ons terecht nadat haar baasje medisch te slecht was om nog verder voor haar te zorgen.

Ze is altijd zijn trouwe vriendin geweest, en in huis ook zijn grote knuffel.

Ze durfde echter wel op te springen, en op straat naar auto's en fietsers uit te vallen... (al gaat dat hier momenteel vrij goed!) Maar hij kon haar niet meer het leven bieden dat zij nodig had...

Scooby heeft in het begin tijd nodig.. Ze zit hier nu reeds maanden en pas na een paar maand bij ons durfden we te zeggen dat we haar ware aard en gedrag zagen en kunnen inschatten.

Ze durfde daarvoor naar nieuwe wandelaars happen, maar die mensen kunnen nu wél met haar wandelen. Het is allemaal een beetje kwestie van tijd en vertrouwen... zoals bij zoveel honden..

Scooby wordt niet bij kinderen geplaatst, en ook niet bij andere dieren.

Hier kan ze met de juiste begeleider voorbij de meeste honden voorbij wandelen, maar ermee samen leven is toch een heel ander verhaal en riskeren we niet.

Liefst zoeken we een ervaren persoon die met haar nog een mooi leven wilt hebben... We weten het... het is WEEEER zoeken naar een naald in een hooiberg... maar als jullie veel delen, is er hopelijk toch iemand die op haar leuke snoetje (met veel te grote oren) valt...

Scooby is net 7 jaar geworden

Bij interesse mag u mailen naar sofie@vzwdiereninnood.be met duidelijk beschrijf van uw thuissituatie.

Scooby (Scooby - Doo) verblijft momenteel in:

locatie

Dieren in Nood Vzw

OPHOVEN
Tel.: 078/250 600
Email: sofie@vzwdiereninnood.be
Site: check onze fb pagina!
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.