Hallo, Aslan

Naam:
Aslan
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
7 jaar
Ras:
Mechelaar
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20201002

Ter adoptie: Aslan prachtige mechelaar reu van ongeveer 7.5jaar jong

Aslan kwam bij ons als verloren gelopen hond.. voor de zoveelste keer.. alleen kwam deze keer zn baasje hem niet terug halen maar beter nog; deed hij alsof hij niet t baasje was maar n kennis van de baas.

Alleen spijtig dat Aslan in 2014; 2015 en 2016 ook bij ons op bezoek kwam; en we hem dus herkennen..

Was hij toen nog lekker jong en nu te oud naar de interesse?

Géén idee...

Aslan is hier een heel aangename hond. Lijkt met andere honden te kunnen en komt ons vrolijk tegemoet.

Aslan bleek in het verleden wel een angstbijter te zijn, maar daar zien wij hier nu, wanneer hij gewoon is aan de situatie en de mensen, tot op heden niets van. Maar dat is zeker wel iets om wel in je achterhoofd te houden.

Voor de veiligheid plaatsen we hem echter liever niet bij kinderen.De kennismaking met hem doen we uit veiligheidsoverwegingen ook voorzichtig, omdat we toch merken dat hij wantrouwig is naar nieuw bezoek en zichzelf dan niet goed een houding weet te geven.

Bij interesse om deze lieverd nog een warm mandje te bieden en ervoor te zorgen dat hij kerst; en de rest van zn leventje; niet meer als n wegwerpproduct moet doorbrengen; mag contact nemen op sofie@vzwdiereninnood.be met DUIDELIJK BESCHRIJF van de thuissituatie

Aslan verblijft momenteel in:

locatie

Dieren in Nood Vzw

OPHOVEN
Tel.: 078/250 600
Email: sofie@vzwdiereninnood.be
Site: check onze fb pagina!
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.