Hallo, Jessy

Naam:
Jessy
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20201006

Ter adoptie: prachtige duitse herder teef van amper 1 jaar jong (als het paspoortje klopt, wij schatten iets jonger) Jessy genaamdJessy is een prachtige, lieve duitse herder teef die volgens haar paspoortje 1 jaar jong zou zijn.

ZIj werd aangeschaft bij 'ik wil een puppy "....

Wij durven niet te garanderen dat haar leeftijd correct is, en schatten haar aan de hand van haar gedrag, pluizigheid van de vacht, lichaam ed toch nog iets jonger.Zij heeft bij de voorbije baasjes buiten gewoond, maar wij willen haar heel graag de kans gunnen op n echt leven met n echte familie. Niet alleen buiten zitten en hunkerend kijken naar jouw roedel die binnen rondloopt, maar er echt deel van mogen uitmaken.

Zij is immers nog meer dan jong genoeg om veel te leren.Zij is een vrolijke woef, die met kinderen opgegroeid is.

Andere honden kent zij niet daar zij niet ging wandelen; dat merk je ook aan haar gedrag als ze andere honden ziet.

Wij zouden haar niet bij andere honden bijzetten; noch bij poezen.Ze speelt heel graag met balletjes volgens de vorige baasjes. Haar spel zou vooral bestaan in het gaan halen en terug brengen van balletjes en frisbees.Bij interesse kan u mailen naar sofie@vzwdiereninnood.be met een duidelijk beschrijf van uw thuissituatie. Geen mail of geen duidelijk beschrijf is mogelijks ook geen antwoord. Dank voor uw begrip!

Jessy verblijft momenteel in:

locatie

Dieren in Nood Vzw

OPHOVEN
Tel.: 078/250 600
Email: sofie@vzwdiereninnood.be
Site: check onze fb pagina!
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.