Hallo, Sam

Sam

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Klein
Deel Sam op social media:
Naam:
Sam
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
5 jaar en 2 maand
Ras:
Fox Terrier
Referentie:
120230239

Filmpje: https://youtu.be/FOYi86zDk-U

Op zoek naar een trouwe metgezel? Maak kennis met Sammeke, een vrolijke Boerenfox op zoek naar een liefdevol thuis! Sam werd geboren in september 2018, hij is dus bijna 5 jaar oud. Een jonge, actieve kerel! Hij belandde in het asiel omdat zijn vorige baasjes, om medische redenen, niet langer voor hem konden zorgen.

Sam barst van de energie en staat altijd klaar voor avontuur! Soms kan hij zo enthousiast zijn dat hij zijn richtingsgevoel verliest, maar met een voertje erbij is hij zeer gemotiveerd om zijn mensen te plezieren en goed te luisteren. Hoewel Sam al een aantal basisvaardigheden kent, heeft hij behoefte aan verdere opvoeding en training. Hij toont een grote bereidheid om te leren en werkt graag voor een lekker snoepje. Hij kent al tal van cue's en is altijd paraat om samen te oefenen voor wat nieuws met een beloning. Een consequente, positieve aanpak is essentieel voor Sam's succes.

Sam is gevoelig voor prikkels, dus we zoeken voor hem een rustig thuis waar zijn energie kan worden gekanaliseerd door actieve eigenaren die graag dingen met hem ondernemen. Soms kan Sam onzeker zijn en overweldigd raken. Daarom plaatsen we hem niet bij jonge kinderen.

Een match met een stabiele, volwassen teefje wordt niet uitgesloten. Natuurlijk kan Sam ook als hond alleen worden geplaatst.

Denk je dat je de ideale thuis kunt bieden aan Sam? Heb je tijd, geduld en toewijding om hem verder op te voeden? Sam is op zoek naar een liefdevolle omgeving waar hij zich veilig en geborgen voelt.

Als jij denkt dat jij en Sam een perfecte match kunnen zijn, vul dan alsjeblieft onze vragenlijst in via onderstaande link: Vragenlijst: https://forms.gle/7BxQE8yrq4KQpqYy7

Asielnummer: 120230239

Sam verblijft momenteel in:

Vzw Dierenvrienden St-Truiden
SINT-TRUIDEN
Vzw Dierenvrienden St-Truiden
Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden