Hallo, Jessie

Jessie

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Nee
Formaat
Middel
Deel Jessie op social media:
Naam:
Jessie
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
7 jaar en 10 maand
Ras:
Podenco
Referentie:
2023001

In De wereld van Nellie gaan honden op zoek naar een liefdevolle thuis. Deze honden blijven bij hun gezin tot we een geschikte adoptant vinden. Jessie verblijft momenteel in Kortenberg. Kennismakingen gebeuren altijd op afspraak en in het bijzijn van de coach die deze hond voor, tijdens en na de herplaatsing opvolgt en ondersteunt.

Door ernstige gezondheidsproblemen kan de verzorger van Jessie haar niet meer bieden wat ze nodig heeft. Liefdevolle familieleden stonden klaar om te helpen, maar jammer genoeg klikt het niet met de reeds aanwezige hond van het gezin. Daarom moet deze lieve meid op zoek naar een nieuwe plek.

Jessie is een Podenco van 7 jaar oud die al 6 jaar in België leeft, ze is dus gewend aan het leven in een gezin. Ze is een rustig en aanhankelijk meisje dat er graag wil bij horen. Ze houdt van wandelen, van rondrennen in de tuin, maar vooral van de nabijheid van iemand die haar graag wil zien.

Jessie vindt andere honden spannend, daarom plaatsen we haar niet in een gezin waar al een andere hond woont. Ook katten of andere dieren staan niet op het verlanglijstje van Jessie.

Voor Jessie zoeken we een rustig gezin zonder jonge kinderen en zonder andere dieren. We zijn op zoek naar iemand die haar als volwaardig gezinslid wil verwelkomen, haar aanvaardt zoals ze is, met haar op stap wil gaan, gezellig met haar samen wil zijn en haar veel liefde kan geven.

Jessie, welkom in De wereld van Nellie.

 

Interesse? Vul de vragenlijst in op onze website (https://togetheralive.be/ta-vragenlijst/), wij nemen contact op met jou.

Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be

 

Meer informatie over Together Alive vzw: https://togetheralive.be/

Meer informatie over De wereld van Nellie, een project van Together Alive vzw: https://togetheralive.be/de-wereld-van-nellie/

Jessie verblijft momenteel in:

Together Alive vzw - De wereld van Nellie
RAMSEL - HERSELT
Together Alive vzw - De wereld van Nellie
Bekijk alle dieren van Together Alive vzw - De wereld van Nellie