Hallo, Hope

Hope

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Deel Hope op social media:
Naam:
Hope
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
7 jaar en 11 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
1043

Leeftijd: 01/01/2016

Geslacht: vrouwelijk, teef

Ras: Amerikaanse Stafford

.

Hope kwam in het asiel terecht na een inbeslagname. Omdat de eigenaar meteen afstand heeft getekend, kunnen wij verder met het adoptieproces.

.

Haar naam doet haar eer aan. Ondanks haar tragische verleden, heeft ze heel veel hoop op en vertrouwen in een goede toekomst. Onze vaste wandelaarster Anne heeft Hope onder haar vleugels genomen en heeft reeds de eerste stap gezet naar een mooier leven: Hope leren genieten tijdens het wandelen.

.

Hope is een dame met enorm veel kracht. In het begin trekt ze, maar eens ze in het bos arriveert, lijkt er een vorm van rust over haar te vallen. Ze kijkt verwonderd rond, snuffelt, wandelt rustig mee en geniet…. van alles!

.

Ze is een lieve knuffelaar, die heel graag dicht in het gezelschap is van mensen. Mocht het kunnen, dan kroop ze onder je trui.

.

Hope is zindelijk. We zoeken mensen die geen heel lange dagen van huis weg zijn, of die samen met haar op een rustig tempo ‘alleen blijven’ kunnen opbouwen. Hope is alert, en lijkt leergierig te zijn. We zien enorm veel potentieel in haar.

.

Haar omgang met andere dieren is niet zo goed. We plaatsen haar bij voorkeur zonder andere dieren. Ook kinderen lijken na screening geen goed plan. 

.

Hope heeft elleboogdysplasie een lichte vorm, rechts erger dan links en artrose op lage rug. Heupen en knieën zijn oké. Ze krijgt aangepaste pijnstilling en supplementen. Deze zal ze voor de rest van haar leven moeten krijgen. Haar bekken zijn instabiel door vermoedelijk een slag die ze ooit heeft gekregen. Buiten ondersteuning kan je hier niets meer aan doen.

.

We hopen voor Hope een gouden mandje te vinden, waar ze deel uit mag maken als een extra gezinslid. Ze wordt enkel geplaatst als binnenhond, waar ze in de woonruimtes mag leven.

.

Denk jij Hope de ideale thuis te kunnen bieden? Gelieve dan een mail te sturen met jouw contactgegevens en een uitgebreide beschrijving van jouw woon-, werk- en gezinssituatie.

Hope verblijft momenteel in:

Veeweyde vzw
WEELDE
Veeweyde vzw
Bekijk alle dieren van Veeweyde vzw