Hallo, Cara

Cara

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Nee
Formaat
Middel
Deel Cara op social media:
Naam:
Cara
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
11 jaar en 11 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
202347

Woeff!

Cara had het geluk jammer genoeg niet aan haar kant. Ze had een liefdevolle thuis, maar jammer genoeg kwam ze door een woningbrand bij ons terecht. De eigenaars hebben verwoed gezocht, maar konden geen oplossing vinden om Cara tijdens deze moeilijke periode bij hen te houden en dus werd met pijn in het hart beslist afstand van haar te doen. Cara is een lief staffordje dat erg graag mee gaat wandelen. Echter heeft ze, niet verrassend gezien haar leeftijd, wel al wat last van artrose, waardoor lange wandelingen niet langer mogelijk zijn. Cara reageert tijdens het wandelen niet echt op andere honden. Toch heeft ze liever een thuis voor haar alleen. Ondanks haar bijna altijd vrolijke karaktertje, schuilt er wel een pittige tante in Cara die onze dierenarts al heeft mogen ontmoeten. Wanneer haar iets niet aanstaat, zal ze dit zeker laten weten. Om die reden plaatsen we haar liefst niet in een gezin met erg kleine kindjes. Cara is in haar kennel mooi zindelijk. Ze slaagt er nog perfect in haar plas de hele nacht of dag op te houden.

Onze honden zijn ontwormd, ontvlooid, gechipt, hebben een Europees paspoort en hebben geldige vaccinaties. Reuen & teefjes kan de adoptant aan een voordeeltarief steriel laten maken bij één van onze dierenartsen te Mechelen, Vilvoorde of Reet indien dit nog niet werd gedaan. Tenzij dit om medische of gedragsproblemen wordt afgeraden door onze gedragstherapeut. Onze honden worden geëvalueerd door onze gedragstherapeut.

Wil je adopteren? Wij werken enkel op afspraak, bekijk onze prijzen en adoptievoorwaarden bovenaan deze pagina of door hier te klikken. Je kan ook direct een afspraak online boeken. Iedereen van het gezin dient aanwezig te zijn op de afspraak. Telefonisch beantwoorden wij geen vragen voor adoptie! Staat het dier nog online? Dan is deze nog vrij ter adoptie, gelieve ons niet te mailen hiervoor.

Cara verblijft momenteel in:

Dierenopvangcentrum Zemst
ZEMST (ENKEL OP AFSPRAAK)
Dierenopvangcentrum Zemst
Bekijk alle dieren van Dierenopvangcentrum Zemst