Hallo, Lucy

Lucy

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Nee
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Lucy op social media:
Naam:
Lucy
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 1 maand
Ras:
Duitse Herdershond
Referentie:
23063

Lucy is een flinke Duitse herder van bijna 9 maand oud. Ze werd bij ons afgestaan omdat de baasjes op vakantie vertrokken en er van af wouden zijn. Haar leeftijd werd geschat omdat ze zelfs haar geboortedatum niet wisten.

Lucy mocht niet binnenkomen en heeft tot nu toe dus altijd buiten geleefd. Ze leefde niet samen met andere honden of dieren. Wij hebben dit hier getest maar ze reageerde niet goed op andere honden. Lucy is niet wagenziek. Ze kon goed alleen thuis blijven volgens de eigenaar maar blafte wel als ze alleen was. Ze probeerde niet te ontsnappen uit de tuin, de afsluiting was wel 2m hoog en ze kon er niet door kijken. Ze durft nog rondslingerende spullen kapot bijten. 

Lucy is bij ons ontpopt tot de allerliefste en speelse puppy. Ze kan genieten van aandacht en is liefst een hele dag bij haar baasje om te knuffelen en te spelen. 

Lucy is nog een echte pup! Ze kent nog geen basiscommando's en moet dus nog alles leren. Ze leefde nooit binnen dus ook aan haar zindelijkheid zal nog gewerkt moeten worden. Ook het mooi wandelen aan de lijn zal ze nog moeten leren maar ze leert snel. Ze gaat nu op zoek naar een gezin zonder jonge kinderen doordat ze in nieuwe situaties toch wat onzekerder is. Kinderen vanaf 14 jaar zouden volgens ons geen probleem zijn. Ze wordt niet bij andere dieren geplaatst. Lucy wordt bij voorkeur bij actieve mensen geplaatst die met haar dingen willen ondernemen. Een grote tuin met goede afsluiting waarin ze haar energie tussen de wandelingen door in kwijt kan is een vereiste. Wie kan Lucy een goede thuis geven? 

Lucy verblijft momenteel in:

Sint-Hubertus vzw
AALST
Bekijk alle dieren van Sint-Hubertus vzw